Tjen penger på ditt innhold på nett

Det er mange måter å tjene penger på innholdet du publiserer, og det er lettere enn du tror.

Du trenger ikke ansette en selger eller byrå til å selge dine annonseplasser.

Først finner du ut om det er noen som burde annonsere på nettsiden din. Er det ikke det kan du la Google legge inn annonser for deg. For eksempel som dette:Jeg er ikke sikker på hva annonsen over er, men forhåpentligvis er det en konkurrent eller noen som vil selge deg annonseplass. Hvis ikke er det nok fra en av de sidene du har besøkt i løpet av de siste ukene som ikke vil slutte å forfølge deg. Jeg vet; det er irriterende, men de er der fordi det fungerer.

Vel som en test vil jeg nå se om vi kan overstyre annonseringen på denne siden som nok er retargeting eller basert på nettsiden som helhet.
Hva skjer med annonsen under dersom jeg skriver med store bokstaver….

DAMESKO

Zalando

Fin design sko?
Lite skjedde med annonsene fra Google som ble vist til meg. Hva med annonsene som ble vist for deg? Grunnen til at innholdet ikke ser ut til å påvirke hvilke annonser jeg blir vist av Google er at i 75% av tilfellene blir annonsene vist på grunnlag av personlig målretting og ikke innholdskontekst. Google har funnet ut at det i de fleste tilfellene er smartere å vise annonser på grunnlag av det de vet om meg enn hva jeg leser på akkurat nå.

Siste annonse som ble vist meg var denne:

tjen penger med annonser

Da har Google tydeligvis lagt merke til at jeg var en tur til Hawaii for noen år siden på denne tiden eller noen har retargeted meg pga sider jeg har besøkt om Hawaii.

Men tilbake til din side. Etter du har annonsert en stund har du nok lagt merke til en del relevante annonser på siden din. Ta kontakt med de og selg annonseplass til dem. Eller ta kontakt med oss.