Søkemotoroptimalisering SEO

Søkemotoroptimalisering SEO

Søkemotoroptimalisering SEO er et begrep på å benytte metoder som leder til at din nettside oppnår bedre synlighet og organisk rangering på søkemotorene. Slik at du skal få gratis kvalitetstrafikk til nettstedet ditt.

At dette er viktig råder det lite tvil om. Google er verdens største driver av Internett trafikk. Så å ligge på første plass på viktige søkeord på Google kan være verdt mye penger.

Søkemotoroptimalisering er et bredt felt og skal man jobbe fullt ut er det mange variabler å arbeide med. Kunsten er at fokusere på de ting som er viktigst relativt til hvilken situasjon man befinner seg i.

Innen man begynner må man finne ut av:

  1. Hvilke søkeord/tema vil man rangere høyt på.
  2. Hvilke søkevolumer har disse søkeordene.
  3. Ha en idé om hvilken verdi det vil ha å rangere på ønskede søkeord.
  4. Hvor stor er konkurransen på disse søkeordene. Har man en logisk mulighet til å rangere så høyt som man ønsker.
  5. Legge opp en strategi.

En strategi inneholder normalt interne faktorer å arbeide med, (faktorer på sitt/sine egne nettsteder og blogger) og eksterne faktorer (faktorer som har å gjøre med eksternt innhold som lenker, sosiale medier osv.). Innhold på egen nettside/nettsider er sentralt i arbeidet med søkemotoroptimalisering. Uten godt innhold vil det være umulig å rangere noen steder. Når man har god kontroll på eget innhold begynner gjerne arbeidet med eksterne faktorer.

Vi hjelper selvfølgelig til med å finne ut disse elementære spørsmålene og å lage en strategi til kundene våre.

Hvorfor skal vi hjelpe dere med søkemotoroptimalisering SEO?

Vi har lang erfaring av søkemotoroptimalisering og jobber omtrent daglig med dette.

Vi har erfaring av å ha hjulpet kunders sine nettsteder og vi har erfaring av å ha jobbet med egne nettsteder.

Vi er rimeligere enn våre større konkurrenter og vi binder deg ikke opp i lange kontrakter.

Content Marketing

Kjært barn har mange navn. Vi mener at arbeider man med SEO idag må man også tenke på og jobbe med Content Marketing. Content Marketing går ut på å produsere innhold som er av interesse for personer som bedriften definerer som potensielle kunder. Dette er helt essensielt for god SEO. Hvis man vil få god verdi ut av sin/sine nettsider må man ha lagt innhold som er interessant til sine potensielle kunder. Hvis ikke kommer ikke nettsiden å selge noe som helst. Så for oss er det ikke Content Marketing eller SEO. Man må tenke på begge.

Er du interessert i å ta en prat om Søkemotoroptimalisering SEO og Content Marketing fyll i skjemaet nedenfor, send oss en epost eller ring på 97519314.