Google Adwords annonsering

Google Adwords annonsering

Google Adwords er meget effektivt og lønnsomt av den enkle grunnen at man kan fange den lavt hengende frukten, de som er i kjøpsmodus og som aktivt leter etter dine produkter og tjenester på Google. For å få mest ut av Google Adwords er det viktig å ha oppdatert kunnskap om hvordan Adwords fungerer og innsikt i hva som er viktig for bedriften din.

Trenger du en ny konto eller har du allerede en konto?

Vi kan bygge opp en ny Adwords konto til deg.

eller

Har du en Google Adwords konto allerede kan vi selvsagt gjøre en gratis vurdering av din konto og arbeide videre med denne hvis vi synes at det er det beste alternativet.

Hvorfor vi på Effektiv Markedsføring skal styre din Adwordskonto.

Vi har lang erfaring med Google Adwords

Vi er fleksible og låser deg ikke inn i lange avtaler som er bindende. Vi er opptatt at du som kunde skal være så fornøyd at du blir hos oss uansett.

Vi har over 12 års samlet erfaring av Google Adwords og har arbeidet med både små og store kontoer nasjonalt og internasjonalt.

Idag styrer vi kampanjer både på søk og display, vi bruker shopping ads og vi bruker Youtube for både video og annonser.

Vi bruker selvsagt også Adwords for remarketing.

Google Adwords passer til nesten alle bedrifter

Google Adwords er fleksibelt og skalerbart og fungerer like bra for store som for små bedrifter.

Google Adwords passer både for B2C (Business til Consumer) og B2B (Business to Business) bedrifter.

Det er enkelt å ha budsjett- og kostnadskontroll. Vi betaler per klikk och kan styre budsjetter på dag, uke og måned. Så du får ingen overraskelser her.

Kontakt oss om du er interessert i en Adwords prat!
Bruk skjemaet nedenfor eller ring til 97519314.

Google er den største driveren av trafikk på Internett idag og Google Adwords er kanskje det viktigste nye produktet i annonseringsverden på 2000 tallet. Adwords er også kanskje det viktigste annonseringsproduktet i konseptet Performance Marketing.