Annonsering på Facebook

Annonsering på Facebook

Hva er facebook-annonsering?

Facebook annonsering tillater bedrifter å plassere tilpassede annonser eller innhold rettet mot en bestemt målgruppe, kostnaden varierer ut fra rekkevidde og engasjement annonsen får. Facebook- annonser kan vises i newsfeeda eller høyre kolonne av Facebook på skrivebordet , samt newsfeeda på mobilen og på Instagram.

Facebook gir deg en unik sjanse til å få innsikt i dine nåværende og potensielle kunder. Dataene du samler inn gjennom Facebook-annonsering kan deretter forbedre din totale målretting og markedsstrategi  til effektiv markedsføring. Du kan få ut data på hvem som viser interesse for ditt produkt. Er det pensjonister i Trondheim med interesse for fotball eller mødre i 30-åra med interesse for motorsykler? Dette kan du finne ut av med nøyaktig og grundig annonsering samt analysere data i etterkant.

Facebook Live

Har du fått med deg Facebook-live? Det spås at 80% av alt mediekonsum vil bli gjort gjennom videoer i fremtiden. YouTube og Facebook har det siste året lansert live-videoer. Dette gjør det mulig for alle, fjortiser på kjøkkenet eller store bedrifter, å lage sine egne livesendinger.